Cybersecurity tools

Moderne tools en technologie zijn onmisbaar in een effectief en efficient cybersecurity programma. U mag er immers zeker van zijn dat aanvallers niet stilstaan en constant innoveren om uw verdediging te omzeilen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de tools die we zelf ontwikkelen en gebruiken om onze klanten te beschermen.


A screenshot of the Secuma application with improvements visible

OWASP SAMM assessment

Een correcte OWASP SAMM analyse uitvoeren kan een hele opgave zijn. Deze tool helpt je met dit proces door de juiste vragen te stellen, de relevante documentatie te voorzien en de samenwerking tussen de teamleden te bevorderen.

Na het afronden van de analyse biedt deze tool ook ondersteuning bij het selecteren van de juiste verbeteringen. Zo geeft de tool uitleg en intelligente suggesties en is er een mapping met NIST SSDF.


A screenshot of the Secuma application with the security policy functionality shown

Security policy opstellen

Security policies bevatten het beleid van je security programma. Met deze tool stel je per applicatie, op basis van een risicoanalyse, minimumdoelen in, ook wel een security baseline genoemd.

De security policy wordt in onze tools gebruikt. Zo worden de minimumdoelen uit de security policy in onze OWASP SAMM tool gebruikt om waarschuwingen te tonen en te helpen bij het implementeren van de juiste verbeteringen.

Onze missie

Secuma helpt softwarebedrijven om veiligere applicaties te ontwikkelen. We moedigen het gebruik aan en helpen met de integratie van innovatieve oplossingen en processen uit de DevSecOps industrie. Hierdoor verbeteren we de veiligheid van uw applicaties en voorkomen we dat problemen uitgroeien tot incidenten.

Bedrijf

infosecuma.be
Sels Software & Security BV
Hoogputstraat 22B
3690 Zutendaal
België
BE0748911858


Bedankt voor je bezoek aan Secuma |
Afbeeldingen met dank aan Unsplash